Hotel Opál***superior Gyöngyös Magyarország első „Mosolygós Szállodája”

A Hotel Opál***superior első szállodaként csatlakozott a „Mosolygós Magyarországért” politikamentes összefogáshoz, mely a pozitív gondolatok mentén alulról szerveződött egy vidéki szépségszalonból indulva. Ma már iskolák, óvodák, önkormányzatok, orvosi rendelők, gyógyszertárak, üzletek, munkahelyek a tagjai. Célja, hogy egy-egy pozitív gesztus, üzenet mosolyt csaljon az emberek hétköznapjaiba, és az úgynevezett „mosoly-vírust” terjessze. 

Manapság az emberek ki vannak éhezve a kedves gesztusokra, a mosolyra.

A Hotel Opál***superior csapata ezt a gondolkodást képviseli, és igyekszik barátságos hozzáállásával, mosolyával, kedvességével minden vendéget megajándékozni. 

A szállodában minden egyes vendég érkezésekor egy Pozitív Plusz üzenetet talál a szobájában, ami csak neki szól. Az épület különböző pontjain is találkozik ilyen üzenetekkel, tanmesékkel, mosoly-jelekkel, sőt, szeretteinek küldhet emlékül egy „mosolyt” képeslap formájában.

A szálloda wellness-világában személyre szabott életmóddal kapcsolatos, egészségmegőrző tanácsokkal, szeretet-energiával látnak el minden vendéget. Miért különösen fontos e gondolkodásmód beépítése a vendéglátás mindennapjaiba? Egy szeretetteljes, jó hangulatú közegben a vendég rögtön otthon érzi magát, így az itt eltöltött idő maradandó élményt nyújt.

Egy mosoly, az odafigyelés nem kerül semmibe, viszont az értéke annál nagyobb!

 

Facebook oldalunk

Az oldal QR kódja